Spuneam acum cateva saptamani ca la eSky sunt cele mai mici preturi la bilete de avion, mai mici chiar decat pe site-ul companiilor aeriene. Ei bine asa apare pe pagina de cautare.

Am cautat prin eSKY.ro un bilet Madrid – Sibiu dus intors cu compania Lufthansa si pretul afisat a fost de 238.53 EUR, la fel ca si la o cautare prin Paravion sau prin SkyScanner. Mi-am zis sa il cumpar de la eSKY si cand am selectat plata mi-a aparut Taxa de tranzacþie pentru 1 pasager(i) 25.00 EUR, o taxa despre care pe pagina lor scrie si ce anume reprezinta:

<< Taxa de tranzacþie este adãugatã preþului biletului de avion. Aceasta include plata unor servicii care nu sunt oferite de compania aerianã:

* Informaþii ºi suport în cazul anulãrii sau modificãrii rezervãrii
* Mod personalizat de livrare a serviciilor
* Reprezentarea pasagerului când se negociazã cu aeroportul sau cu linia aerianã
* Suport profesional în cazul anulãrii sau modificãrii rezervãrii
Avem o îndelungatã experienþã în acest domeniu, lucru care ne face partenerii ideali atunci când aveþi nevoie de o rezervare, de modificarea detaliilor unui zbor sau de efectuarea unei rezervãri la hotel ori a unui bilet de avion. Pentru oricare din aceste sarcini, ne asumãm în totalitate responsabilitatea, iar plata taxei de tranzacþie garanteazã exact acest lucru. Pentru mai multe informaþii sau pentru suport, ne puteþi contacta prin Call Center sau direct prin e-mail. Consultanþii noºtri va vor oferi cele mai bune soluþii pentru cãlãtoriile Dvs. >>

Mi se pare destul de aberant sa platesc o taxa de 25 de euro (care reprezinta mai mult de 10% din pretul biletului de avion) pentru niste servicii pe care oricine alta agentie care vinde bilete de avion le ofera gratuit.

eSky